Viking Runecraft – krefter og underholdning på høyt nivå

På spilleautomaten Viking Runecraft er temaet norrøn mytologi og den eventyrlige vikingtiden med sin magiske runeskrift.

Introduksjon

Vi skal tilbake til den mystiske vikingtiden med kraftige vikinger og magiske symboler. Det er skjold og sverd, kamper og seirer. Det er også nytt og spennende. Action og fart mangler det heller ikke på her. Vi skal spille Viking Runecraft, et ganske nytt spill som kommer fra Play’n GO, og som har vikinger som tema. De magiske runene dukker opp som symboler, og det samme gjør andre objekter fra den kjente og historiske vikingtiden. Det finnes et par andre spilleautomater med inspirasjon fra vikingtiden, men Viking Runecraft er litt annerledes enn de fleste – både når det gjelder handling, oppsett, funksjoner og symboler.

Viking Runecraft er formet som et rutenett fylt opp med ulike symboler fra vikingtiden. Rutenettet består av syv hjul og syv rader, og det spinnes også frem ulike, nye og spennende funksjoner i spillet. Vi møter norrøne guder, ekte vikinger og unike fortellinger på spilleautomaten. Vi reiser gjennom selveste Valhall, en reise og opplevelse som vi sent vil glemme. Grafikken i spillet er godt laget, med inspirasjon fra vikingtiden og andre ulike symboler fra denne perioden. Spillet har flere gode funksjoner som virkelig setter fart på spillopplevelsen. Dette er funksjoner med en litt ny vri, og med spennende resultater når det gjelder gevinster i spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleskjermen på Viking Runecraft er et lite kapittel for seg selv. Den er ryddig og oversiktlig med god informasjon om spillet, samtidig som den norrøne tidsalderen og dens mytologi er fremtredende grafisk og designmessig.Ved siden av rutenettet på spillet står den mektige guden Tor. Spillet har ikke tradisjonelle gevinstlinjer, og du vinner i stedet ved hjelp av matchende mønstre. For virkelig å kunne oppleve den spennende vikingtiden på nært hold må vi gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen i spillet kan justeres fra én til ti mynter per gevinstlinje. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 10. Derfor passer spillet de fleste lommebøker.

Tema og design

Det er norrøn mytologi, vikingtiden og norrøne guder som er inspirasjonskilden til Viking Runecraft, og vi skal på et spennende besøk til Valhall. Dette er de mektige nordiske gudene sitt rike. Grafikken i spillet er så godt laget til at hele spillopplevelsen føles som en ekte reise inn i en magisk og kraftfull verden. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul er tall og symboler med runeskrift, samt ulikt tilbehør som en mektig viking trenger. Detaljene er godt fremhevet, fargespillet er levende laget til, og lyden som er satt til spillet skaper en realistisk opplevelse av handlingen.

Bonusfunksjoner

Viking Runecraft byr på flere gode funksjoner som fungerer på litt ulike måter. Det er ni ulike symboler i spillet som gir pengegevinster dersom de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Fem eller flere symboler i klynge gir gevinst. Vinnende kombinasjoner forsvinner og gjør plass til nye kombinasjoner. Spillet har også et eget lademeter som du skal fylle opp med symboler, og når dette er fylt opp blir én av fire ulike funksjoner i spillet igangsatt. Det er en annen funksjon kalt for Ragnarok som kan gi gratisspinn, og videre i gratisspinnrunden kan gevinstene dine bli multiplisert med 15.

Fordeler

Viking Runecraft har det meste vi kan ønske oss i et spill. Grafikken er levende og godt laget til, på en realistisk måte med detaljer og symboler, levende animasjoner og gode lydeffekter. Designet er ryddig og oversiktlig, med god informasjon om de ulike funksjonene i spillet. Det mangler ikke på mulige bonusfunksjoner på denne spilleautomaten. Her dukker det meste opp som både scatter-symbol, wild-symbol, multiplikator, egne bonusrunder og mye mer. Det betyr også at gevinstene fort kan komme etter et besøk eller to i Valhall. Det er også fullt mulig å laste ned spillet til mobil og nettbrett om du trenger litt action i hverdagen.

Ulemper

Viking Runecraft er et spill med mange spennende funksjoner. Før du begynner å spille for egne penger kan det være lurt å prøve spillet i gratisversjon slik at du ser hvordan de ulike funksjonene fungerer, og ikke minst også blir litt kjent med rutetoppsettet i spillet. Det er ikke mye som mangler på denne spilleautomaten, men det er ingen progressiv jackpot i spillet. De norrøne gudene kan også være litt avventende med å gi fra seg gevinster noen ganger, så vær tålmodig i spillet. Selv om reisen gjennom Valhall er spennende, ikke spill for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Det er norrøn mystikk og vikingenes kraft som møter oss på Viking Runecraft. Dette er et spill som er inspirert av den nordiske vikingtiden, og som legger vekt på de ulike gudene og deres mektige rike, Valhall. Vi skal reise gjennom Valhall, og oppleve både spenning og gevinster ved hjelp av mange ulike funksjoner i spillet. Grafikken er flott laget til, med detaljer og farger som skaper en levende atmosfære. Du kan prøve å spinne gratis før du begynner å spille for egne penger, og det vil ikke ta lang tid før du har lastet det ned på mobilen din, for en ny reise til Valhall.