Det meste er stort på Jackpot Giant

Jackpot Giant er en artig og underholdende spilleautomat med progressiv jackpot.

Jackpot Giant

Vi skal tilbake til gamle tider og steinalderen på Jackpot Giant. Dette er et morsomt og underholdende spill med artig grafikk preget av den enkle, men dog så spennende steinalderen. Nøyaktig hvor i verden vi befinner oss er litt usikkert, men vi er iallfall på en vulkansk øy sammen med en diger kjempe. Rundt oss er det vulkaner med litt snø på toppen, og landskapet er frodig og grønt. Kjempen er superglad og fornøyd, både med tilværelsen og gevinstene som ligger og venter på deg. Dette er et spill som kommer fra spillprodusenten Playtech, og det er en herlig spilleautomat med progressiv jackpot.

Jackpot Giant er en artig spilleautomat med tegneseriepreg. Spillets hjul er transparent, det vil si det er gjennomsiktig slik at vi ser hele spilleskjermen selv om symbolene spinner foran oss. Dette gir en helt egen effekt til spillet og selve spilleopplevelsen. Det skaper en helhet i spillet og handlingen. Det er en progressiv jackpot her, og stort sett har den blitt vunnet ca. en gang i året. Den største gevinstutbetalingen så langt er på 6,4 millioner euro. Jackpot Giant inneholder ulike symboler fra steinalderen som gir gevinster, og det er også ulike funksjoner i spillet som hjelper oss på vei til å vinne enda litt til.

Gevinstlinjer og innskudd

Som allerede nevnt så spinnes spillets symboler slik at vi ser hele spilleskjermen. Vi ser en frodig dal som er omringet av vulkaner i ulike størrelser, og sammen med oss i spillet er den glade og fornøyde kjempen av en mann. Symbolene som spinnes frem er steiner med tall og bokstaver på, og ulike krystaller i forskjellige farger. Det er også et eget bonussymbol i spillet som piffer opp spenningen. Myntinnsatsen i spillet er en mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen ligger fra 0,01 og opptil 0,08. Det betyr at det kan bli mange spennende gevinster, selv med liten innsats.

Tema og design

Megagevinster i et kjempefint land, med en kjempestor steinaldermann – er på mange måter temaet på Jackpot Giant. Giant betyr jo kjempe, og en progressiv jackpot kan også gi oss kjempeutbetalinger. Vi befinner oss tilbake i tid, helt til steinalder, og vi oppholder oss på en vakker og frodig øy med vulkaner på. Grafikken er flott laget til med tegneseriefigurer, og med en morsom og underholdende tone. Spillet starter med en artig animasjonsfilm om kjempen. Der ser han et ukjent land, kaster en mynt i en vulkan, og det kommer drøssevis med gullmynter opp fra vulkanen. Musikken som er satt til spillet er jungeltrommer og fuglekvitter.

Bonusfunksjoner

Selv en progressiv jackpotautomat inneholder artige funksjoner som kan øke vinnermuligheten våre. Slik er det også med Jackpot Giant. De ulike symbolene som spinnes frem inneholder verdier som vi vinner om vi får tre, eller flere like på en spilleomgang. Wild-symbolet er en gullblokk merket med W, og fungere som joker i spillet. Får du fem wild-symbol på den første linje trenger du nesten ikke spille mer, da er nemlig den progressive jackpoten din. Men du må ha spilt med maks innsats i spillet for å kunne vinne jackpoten i spillet. Får du derimot fem wild-symbol på andre steder i spillet vinner du 50 000 mynter.

Fordeler

Det er et eget bonussymbol i spillet, og når dette spinnes frem kan du velge tre av totalt seks vulkaner. I disse vulkanene ligger det ulike gevinster, slik som blant annet gratisspinn og pengepremier. Det er mulig å vinne ganske høye gevinster på Jackpot Giant, selv om den progressive jackpoten lar vente på seg. Jackpot Giant er et underholdende spill med et enkelt tema å forholde seg til. Designet på spillet er ryddig og oversiktlig, her er det bare å kose seg sammen med kjempen sine påfunn. Du kan fint laste ned spillet til mobil og nettbrett.

Ulemper

Det kryr ikke av gratisspinn på Jackpot Giant, men det spinnes derimot mange gode pengepremier, og noen gode bonusrunder med vulkanske overraskelser. Du kan prøve spillet gratis før du spiller for egne penger, men muligheten for noen jackpot er ikke tilgjengelig da – selv om de skulle dukke opp fem wild-symbol på første gevinstlinje. Jackpot Giant er ikke et actionfylt spill, selv om det dundrer godt i bakken når kjempen løper av gårde. Når et spill inneholder så mange høye gevinster som dette spillet, er det fort gjort å spille litt over evne. Pass på å ikke spille for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Mange elsker progressive jackpoter, og det er ikke rart. Det ligger skyhøye gevinster og venter på en heldig spiller, og de fleste håper at de blir denne heldige spilleren. Jackpot Giant er ikke noe unntak, og det er mange gode gevinster i spillet, selv om du ikke vinner den lukrative jackpoten. Vi skal tilbake til steinalderen, og en vulkansk øy et sted i varmere strøk. Spillet handler om en artig kjempe som er glad og fornøyd hele tiden. Grafikken i spillet er godt laget til med humor og gode detaljer. Det er verdt å prøve spillet, om så bare for den lette og fine underholdningen!