Reel Heist – bli med på røverjakt!

På spilleautomaten Reel Heist kan du vinne gode gevinster som røverne har gjemt for politiet! Les mer om spillet, her.

Introduksjon

«Politi og røver» er et kjent tema på flere spilleautomater, men på automaten Reel Heist er det ikke bare alvor og våpen som spinnes frem. Dette er et morsomt og underholdende spill som legger mye vekt på humor under politiets jakt på røverne. Grafikken er også artig laget til med tegneseriepreg og gøyale effekter. Reel Heist er et spill som kommer fra produsenten Red Tiger Gaming. Spillet er av den tradisjonelle sorten med fem hjul, men kan friste med hele 40 gevinstlinjer. Spillets hjul er hvite og gjennomsiktige slik at vi får med oss hva som skjer i gatene i denne lille byen.

Reel Heist er en enkel spilleautomat med et lett og oversiktlig design. Det er morsomt å ta opp jakten på røverne sammen med politimannen, og det blir enda mer artig etter hvert som de ulike symbolene spinner inn gevinster. Det er ni ulike symboler i spillet som gir gevinster om det spinnes frem tre eller flere like. Verdien på symbolene varierer. Tall og bokstaver er de symbolene som betaler lavest. Spillet har også et par gode funksjoner slik som wild-symboler og multiplikatorer, noe som øker vinnermuligheten litt mer mens du spiller. Bli med og jag de artige røverne gjennom gatene!

Gevinstlinjer og innskudd

Grafikken på Reel Heist er godt laget til på en underholdende og humoristisk måte. Spillet har som nevnt innledningsvis et nokså tradisjonelt oppsett med sine fem hjul. Disse hjulene er fordelt over fire rader. Totalt kan du spille på hele 40 gevinstlinjer, noe som gir deg mange muligheter i spillet. Du vinner ved å få tre eller flere like symboler på hjulene. For å bli med på jakten av både tyvegods og gode gevinster må du imidlertid gjøre en innsats i spillet. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,2 til 60, noe som betyr at du har muligheten til å satse både stort og smått i spillet.

Tema og design

De fleste har en eller annen gang lekt politi og røver, og vi elsker også å se på TV-serier, eller filmer som handler om politiets jakt på ulike forbrytere. På Reel Heist får vi ta del i en slik røverjakt, men med mer humor og morsomme innslag enn alvoret som ligger i lovens lange arm. Spillet handler om fem røvere som blir jaktet på av politiet, og vi får æren av å hjelpe politiet i jakten. Grafikken er underholdende laget til, med artige effekter. Symbolene er politi og røvere, håndjern, politiskilt og lignende effekter. Lyden som er satt til bildegrafikken passer godt til spillets tema og innhold.

Bonusfunksjoner

Reel Heist er ikke en vanskelig spilleautomat å begynne å spille på. Designet er ryddig og oversiktlig, med informasjon om hvor mye de ulike symbolene betaler når de spinnes frem i vinnende kombinasjoner. Reel Heist inneholder ikke mange funksjoner, men de som finnes er artig laget til. Wild-symbolet i spillet er politimannen, og han fungerer som spillets joker. Det betyr at symbolet kan erstatte alle andre symboler i spillet. Dessuten jakter han også på en eller flere røvere på spillets hjul. Røverne dukker opp tilfeldig mens du spiller, og klarer du å fange én eller flere av dem blir innsatsen din multiplisert med opptil 2000!

Fordeler

Noen ganger er det mye god underholdning i spilleautomater med få funksjoner slik som på Reel Heist. Wild-symbolet har sin positive effekt i spillet, og det er ganske underholdende å være med på jakten etter røvere, og få innsatsen multiplisert når de blir fanget. Animasjonene som er lagt til spillet er også artige, slik som for eksempel når politiet og røveren sloss sammen på hjulet. Grafikken i spillet skaper en humoristisk stemning. Det er også mulig å vinne greit med gevinster på denne automaten. Videre er det mulig å laste ned spillet til mobil eller nettbrett dersom du ønsker det.

Ulemper

Reel Heist passer både for små- og storspillere, selv om det er en enkel automat å forholde seg til. Det er mulig å satse ganske høyt i spillet, men det er viktig å ikke spille for mer enn du har råd til å tape. Er du usikker på om dette er et spill for deg, kan du prøve gratisversjon av Reel Heist før du begynner å spille for egne penger. Det er hverken scatter-symboler eller gratisspinn på denne spilleautomaten, noe mange nok vil savne. Det er heller ikke noe eget bonusspill, selv om det kunne ha vært et gøyalt innslag i spillet.

Oppsummering

Reel Heist er et spill der tema er politi og røvere. Spillet handler om en jakt på røvere som stikker av med store sekker som inneholder både penger og verdifulle gjenstander. Det er bare en stakkars politimann med i jakten, men du får æren av å hjelpe ham slik at det blir litt gevinster i potten til deg mens du jager røverne. Grafikken er godt laget til, med humor og morsomme innslag. Animasjonene som dukker opp mens du spiller byr på enda litt mer underholdning. Dette er ikke en automat med mange funksjoner, men de som er der duger greit til på vinne gode gevinster.