Bli med på scenen på Mild Rockers

Det er flotte farger, lysshow og musikk. Det er liv og røre på Mild Rockers.

Mild Rockers

Har du noen gang hatt lyst til å være på scenen sammen med et ekte rockeband? Eller bare stå så nære scenen at du kjenner musikken og bassen dunke gjennom kroppen? Den muligheten har du når du begynner å spille på Mild Rockers. Dette er et spill med farger og musikk, høy stemning, og liv og røre fra du begynner å spille. Mild Rockers kommer fra spillprodusenten Lightning Box. Spillet er bygget litt annerledes enn mange andre spilleautomater når det gjelder hjul og rader. Er vi på en scene så er vi på en scene, og nettopp slik er også spillet oppsett lagt opp.

Spillets hjul på Mild Rockers er formet nesten som en scene. Det er seks hjul, som her henholdsvis er inndelt i tre, fire, fem, fem, fire og tre rader. Spillet har 80 gevinstlinjer. Vi skal tilbake til det glade 80-tallet og møter et tøft jenteband med musikk som, selvfølgelig, er fra 80-tallet. Det er lysshow ved scenen som beveger seg i takt med musikken. Den tøffe klesstilen er også tatt fra samme årstall, og de kule frisyrene satt sammen med fargerik sminke og smykker. Spillet inneholder også noen kule funksjoner som gjør det lettere å vinne gevinster, foruten symbolene som spinnes frem på spillets hjul.

Gevinstlinjer og innskudd

Mild Rockers er en artig og underholdende spilleautomat med flere fargerike symboler som er tatt fra musikkens verden. Det er både gitar og trommesett, piano og publikumsymboler. Det dukker til og med opp et par kysselepper med egen funksjon i spillet. Og selvfølgelig swinger det i anlegget med rockemusikk fra 80-tallet. For å ta helt del i showet, og kjenne på de levende rytmene, må det gjøres en innsats i spillet. Myntinnsatsen ligger på en mynt per gevinstlinje. Myntstørrelsen er fra 0,01 og opp til 2,5. Det ligger også en toppgevinst på 1250 mynter i spillet.

Tema og design

Mild Rockers er inspirert av musikk og show fra 80- tallet, og det er også dette som er tema i spillet. Vi møter på et tøft jenteband som lager liv og sceneshow til glede for både oss og publikum som står rundt scenen. Grafikken er godt og levende laget til, med artige animasjoner, og selvfølgelige god musikk. Det er farger og detaljer som seg hør og bør på en konsert, og de ulike symbolene som spinnes frem er tatt fra både konserten og publikum. Det er sangene fra jentebandet, en gitarist, tall og bokstaver i lystige farger.

Bonusfunksjoner

For mange er det en bonus i seg selv å gjenoppleve litt musikalsk show og underholdning fra 80-tallet. Mild Rockers har enda litt mer å by på enn det. Spillet har flere gode funksjoner som kan øke vinnersjansene. Alle symbolene som spinnes frem inneholder ulike verdier som gir gevinst om du får tre eller flere like under en spilleomgang. Kysseleppene har en egen funksjon og funger på mange måter som et scatter-symbol i spillet. Det gir gratisspinn, og dermed noen gratis runder på spillet. Sangerinnen er spillets wild-symbol og fungerer som en joker, men det spinnes også frem et eget wild-symbol.

Fordeler

Det er mulig å få ganske mange wild-symbol på spillet, og da venter det en spennende gevinst. Encore Spins gir deg også gratisspinn. Mild Rockers inneholder flere artige funksjoner som kan gi deg gevinster du kan juble av, og i takt med musikken. Det er både wild-symbol, scatter-symbol og mange gratisspinn i spillet. Grafikken er godt laget til, og bringer oss tilbake til 80-tallet sammen med de musikalske tonene som strømmer ut mens vi spiller. Dette er et spill som bringer frem gode minner hos mange spillere, og det er fullt mulig å laste det ned til mobil og nettbrett.

Ulemper

Er du ikke så glad i toner og musikk fra 80-tallet, er det ikke sikkert du vil trives så godt foran scenen på Mild Rockers. Det er mulig å prøve spillet gratis, så kan du med sikkerhet finne ut om du liker spillet eller ikke før du begynner å spille for egen penger. Det er flere greie funksjoner i spillet, men dette er ingen progressiv jackpotautomat. Det er heller ikke noe eget bonusspill på Mild Rockers, og en multiplikator kunne vi gjerne ha sett for oss ville ha vært artig på denne spilleautomaten. Grafikken er god, men også preget av 80-tallet.

Oppsummering

Spilleautomaten Mild Rockers er musikk, lysshow og glade toner fra 80-tallet. Spillet vil for mange være nostalgisk og bringe frem gode minner fra en morsom ungdomstid fra denne tidsperioden. Grafikken er godt laget til, selv om den også er inspirert fra 80-tallet. Mild Rockers inneholder noen gode funksjoner som kan øke muligheten i spillet til å vinne flere gevinster, selv om de ulike symbolene også gir gevinster i vinnende kombinasjoner. Det er fullt mulig å prøve spillet gratis før du begynner å spille for egne penger. Det er også mulig å laste ned spillet til mobil og nettbrett.