Vakre edelstener fra universet spinnes frem på Gems Odyssey

Gems Odyssey er et enkelt og fargerikt spill, som gir deg en opplevelsesrik tur ut i verdensrommet.

Gems Odyssey

På lik linje som det meste rundt oss i verden som utvikler seg og forandrer seg, gjør faktisk også edelstener det. Prosessen er sakte, og den kan ta mange år uten at vi legger merke til noen endringer. Det er nesten slik som med et fjell, det endrer seg litt hele tiden, uten at vi klarer å observere det. På spilleautomaten Gems Odyssey finnes vi forskjellige edelstener som svever ute i universet, og vi får være med på vakre forandringer på stenene om vi er heldige i spillet. Dette er et spill som kommer fra produsenten Skillzzgaming.

Skillzzgaming er en ganske ny spillprodusent som kommer fra Israel. Gems Odyssey en av flere spilleautomater som kommer fra denne produsenten, og det er mye god underholdning som blir levert i dette spillet. Gems Odyssey er litt annerledes enn mange av de tradisjonelle spilleautomatene. Spillet er formet som et rutenett på fem ganger fem ruter, og det svever ulike vakre juveler på spillets hjul. Disse juvelene inneholder forskjellige verdier som kan bli dine om du spinner frem vinnende kombinasjoner under spillets omgang. Spillet har også et par artige bonusfunksjoner som kan gi deg flere gevinster i spillet.

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleskjermen på Gems Odyssey er laget til som et univers. Når du starter spillet flyr du gjennom verdensrommet sammen med stjerner og planter som beveger seg både mot deg og rundt deg. Når selve spillet begynner, og hjulene viser seg på skjermen blir universet rundt deg farget i vakre nyanser av lilla, og vi ser striper etter stjerneskudd, eller kanskje det er farten på asteroider som svever rundt oss. Uansett skaper det hele en fin atmosfære av å befinne seg ute i verdensrommet. For å bli delaktig i denne opplevelsen må du utføre et innskudd på spillet. Myntinnsatsen er fra 0,6 og opptil 100.

Tema og design

Det er ingen tvil om hva som er inspirasjonskilden til spillet Gems Odyssey. Det er selve universet, og vakre juveler som blir skapt av de ulike kjemiske stoffene som svever over oss. Denne omdanningsprosessen av juveler kan vi være så heldig å få ta del i gjennom selve spillet. Temaet er å samle inn juveler, og dermed vinne gode gevinster i spillet. Grafikken er godt laget til med et eget fargespill i mørke og lyse lillafarger, satt sammen med blinkende stjerner og andre farger. Symbolene som spinnes frem på spillet er ulike steiner som glitrer i forskjellige farger og fasonger.

Bonusfunksjoner

Lyden som er satt til spillet er toner fra et symfoniorkester som øker og synker i takt med spenningen i spillet. De ulike juvelene inneholder forskjellige verdier som du kan vinne, men spillet handler også om at du skal samle inn edelstener og på den måten kunne vinne enda litt mer i spillet. Gems Odyssey er et spill med flere ulike funksjoner, og ikke minst litt annerledes funksjoner enn vi har spilt på andre spill tidligere. Du kan spille deg opp et nivå i spillet, og det er en god multiplikator som øker gevinstene dine. Det er mulig å vinne opptil 50 000 mynter.

Fordeler

En reise ut i verdensrommet kan være en spennende opplevelse, og ikke minst også innbringende når du spiller deg gjennom denne turen på spilleautomaten Gems Odyssey. Grafikken er gjennomført ved at de ulike animasjonene i spillet skaper en egen astronomisk stemning i spillet. De ulike symbolene er vakkert fremstilt, og gir nesten like vakre gevinster som de er selv. Gems Odyssey inneholder noen gode funksjoner som både gjøre spillet spennende, og som kan gi deg enda flere gevinster. Det er mulig å prøve spillet i gratisversjon, og du kan også laste ned spillet til mobil og nettbrett om du ønsker det.

Ulemper

Det er ikke alltid like lett å sette seg inn i et nytt spill med nye funksjoner. Derfor kan det være greit å ta en gratisrunde på Gems Odyssey før du begynner å spille for dine egne penger. Noen av funksjonen kan virke litt forvirrende i begynnelsen, spesielt der juveler blir omdannet, og hvordan du skal velge ut ulike steiner selv, som kan gi deg gevinster. Det er fem ulike funksjoner på dette spillet, og de gir enten et gratisspinn eller to, eller pengepremier. Jackpoten i spillet henger langt ute i universet og det kan ta tid før du spinner den inn.

Oppsummering

Gems Odyssey er et spill som kommer fra den israelske spillprodusenten Skillzzgaming. Spillet handler om en reise ut i universet der du skal plukke deg ut ulike juveler og vinne gevinster. Spilleoppsettet er som et rutenett på fem ganger fem ruter. Det er fem ulike bonusfunksjoner i spillet som enten kan gi deg gratisspinn eller pengepremier. Toppgevinsten ligger på 50 000 mynter i spillet. Grafikken er godt laget til med gode effekter, farger og animasjoner. Det er fullt mulig å prøve spillet i gratisversjon, og om du liker det, kan du laste det ned til mobil og nettbrett.