Vi skal til Østen med spilleautomaten Fu Er Dai!

På spilleautomaten Fu Er Dai kan du møte etterkommere av de rike i Hong Kong. Les mer om spillet, her!

Vi skal til dagens samfunn i Kina når vi begynner å spille på Fu Er Dai. Det første vi møter på spillet er tre unge og vakre jenter som vinker oss inn i spillets luksuriøse verden. Spillet handler om unge mennesker av rike foreldre i Østen, og ulike elegante og luksuriøse gjenstander. I oversatt betydning betyr også spillets navn «rik andregenerasjon». Dette er et spill som kommer fra spillprodusenten Play’n GO, og spillet byr på fem hjul, tre rader og ti gevinstlinjer. Grafikken i spillet er godt laget til med symboler fra den kinesiske kulturen, satt sammen med flere moderne innslag.

Kina har vært et velstående land en god periode nå, noe som mange av de unge i det kinesiske samfunnet henter gode frukter av, uten at de nødvendigvis trenger å gjøre så mye for det. Med andre ord, de bruker penger – sine foreldres penger – til akkurat det de måtte ønske seg, og det er også dette spilleautomaten Fu Er Dai handler om. De ulike symbolene som spinnes frem på hjulene bærer preg av dyre og eksklusive ting. Det er kule unge gutter med vakre klokker og fancy solbriller, mobiltelefoner og tykke lommebøker. Samtidig er rammen rundt spillet preget av den kinesiske kulturen og symboler herfra.

Gevinstlinjer og innskudd

Når vi begynner å spille på Fu Er Dai blir vi tatt vel imot av tre unge og vakre jenter som viser oss vei inn i en luksuriøs atmosfære. Selve hjulene på spillet er plassert i en elegant sittegruppe med lekre puter, omringet av en bue med kinesisk preg. Fargene i spillet er de typiske fargene som minner om Østen, slik som gult, rødt og sort. For å selv ta del i denne eksklusive atmosfæren må vi gjøre et lite innskudd på spillet. Du kan satse fra 1–5 mynter per gevinstlinje, og du kan spille på 40 gevinstlinjer. Myntstørrelsen kan justeres fra 0,01 til 2.

Tema og design

Det er den unge, rike generasjonen i Kina som er tema på Fu Er Dai. Det vil si de unge som er vokst opp med velstående foreldre, og nå kan bruke av familiens gode økonomi til det de måtte ønske seg. Enten det er tykke lommebøker, de nyeste mobiltelefonene, fancy klær eller stilige solbriller. Ganske enkelt litt bortskjemte ungdommer, på asiatisk vis. Grafikken i spillet er levende og godt laget til, med flotte detaljer og gode farger. Selve handlingen i spillet utspiller seg i en fancy salong, og symbolene som spinnes frem er vakre ungdommer og ulike kostbare symboler.

Bonusfunksjoner

Musikken som er satt til spillet minner om hip hop med en kinesisk vri. Dette skaper en opplevelse av å befinne oss på en eller annen tøff nattklubb. Fu Er Dai er et spill med flere gode funksjoner som gjør at gevinstene spinnes lett inn, nesten like lett som pengene brukes av de asiatiske ungdommene. Det er totalt 11 gevinstgivende symboler i spillet. Det er både wild-symboler, sticky wild-symboler, re-spinn, og mer, i spillet. Re-spinnene aktiviseres når wild-symbolet festes til et av spillets hjul. Dukker det opp to eller flere wild-symboler mottar du gratisspinn. Det er mulig å vinne opptil 1500 mynter i spillet.

Fordeler

Det er spennende å bli litt kjent med en annen side av den kinesiske kulturen, slik det er nå i dag. Fu Er Dai gir oss et godt inntrykk av den unge generasjonen kinesere som er etterkommere av sine velstående foreldre. Grafikken i spillet er godt og realistisk laget til, med detaljer og farger som fremhever eleganse og et luksuriøst ungdomsliv. Musikk og lyd som er satt til handlingen bygger opp stemningen. Fu Er Dai inneholder flere gode funksjoner som kan hjelpe deg på vei til å vinne gode gevinster i spillet. Fu Er Dai passer også godt til både mobil og nettbrett.

Ulemper

Fu Er Dai er et såpass nytt spill at det kan være lurt å ta en gratisrunde på spillet før du begynner å spille for egne penger. Da blir du litt kjent med spillets oppsett og funksjoner uten å tape egne penger. Det er ingen scatter-symbol på denne automaten, og heller ikke noen multiplikator. Et spennende bonusspill hadde også gjort seg. Fu Er Dai er heller ingen progressiv jackpotautomat, selv om tema i spillet legger opp til en elegant og luksuriøs livsførsel. Ansvarlig spilling er viktig, derfor er det også viktig at du ikke spiller for mer enn du har råd til å tape.

Oppsummering

Vi skal til dagens Kina når vi begynner å spille på Fu Er Dai, og her møter vi trendy og stilfulle ungdommer som handler det de ønsker seg med pappas fete lommebok. Handlingen er muligens lagt til Hong Kong, og det spinnes frem ulike dyrebare gjenstander på spillets hjul, sammen med unge og vakre mennesker. Grafikken satt sammen med musikken i spillet skaper en atmosfære omgitt av luksus, glitter og glam. Spillet byr på noen gode funksjoner som hjelper deg på vei til å vinne litt av denne glamorøse hverdagen til de kinesiske ungdommene. Det er vel verdt å prøve ut Fu Er Dai.