En magisk verden på Adelia The Fortune Wielder

Adelia The Fortune Wielder byr på både fantasi, eventyr, magi og trolldom.

Adelia The Fortune Wielder

Har du noen gang hatt lyst til å lære om magi og trolldom? På spilleautomaten Adelia The Fortune Wielder, skal du være den yndige Adela sin lærling i trolldomskunster og magi. Dette er et morsomt og underholdende spill som tar deg med til en helt egen fantasi- og eventyrverden der magi er hovedfokuset. Spillet kommer fra produsenten Foxium, og inneholder fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Grafikken og animasjonene i spillet er utrolig godt laget, og skaper en egen stemning, sammen med de flotte detaljene og vakre fargene. Spillet har noen gode funksjoner som kan hjelpe deg til å vinne bra med gevinster.

Vi drar tilbake i tid på Adelia The Fortune Wielder, helt til middelalderen da kvinnelige heltinner ikke var så vanlig eller akseptabelt. De ble sett på som hekser med sine uvanlige evner. Vi skal være sammen med hovedpersonen på spillet, Adelia, på søken etter skjulte skatter i en idyllisk skog. Hennes magiske krefter vil hjelpe oss på vei inn i skogen, og ikke minst på søken etter de godt gjemte skattene som inneholder høye verdier – verdier som kan bli dine. For å finne skattene tar Adelia i bruk sine magiske evner, og lærer deg også et par triks på veien.

Gevinstlinjer og innskudd

Grafikken på Adelia The Fortune Wielder er utrolig vakkert laget. Spilleskjermen er omsluttet av et flott landskap med fjell og marker, gamle romerske søyler og statuer. Adelia styrer spillets hjul med et vakkert utformet sverd, og dag går over til natt mens vi spiller. Animasjonene i spillet lager en levende effekt i selve handlingsforløpet. For å være ekte deltaker i dette magiske eventyret må vi gjøre en innsats i spillet. Myntinnsatsen er én mynt per linje, og myntstørrelsen varierer fra 0,01 og opptil 1. Ved hjelp av både wild-symbol og multiplikator kan gevinstene bli ganske høye i spillet.

Tema og design

I middelalderen var det ikke populært med kvinnelige heltinner av noe slag, og de som hadde litt andre evner, spesielt mer magiske og mystiske evner enn andre, ble sett på som hekser. Adelia er en tøff ung kvinne som bruker sine magiske evner for å finne skjulte skatter i et vakkert landskap. Hun lærer villig bort noen av disse evnene for at vi skal vinne gode gevinster. De ulike symbolene som spinnes frem er hjelpemidler som tilhører Adelia. Lyden som er satt til spillet passer perfekt til den trolske atmosfæren. Grafikken er fenomenal med actionfylte effekter, som fungerer like bra på mobil og nettbrett som på pc.

Bonusfunksjoner

Adelia The Fortune Wielder er et spill med flere gode funksjoner. De ulike symbolene er gevinstgivende, og du vinner verdien på symbolet om du får tre eller flere like under spillets omgang. Symbolet med W på er wild-symbolet i spillet, og fungerer som en joker. Det er også multiplikator-wild i spillet, og dette vises kun på hjul nummer tre. Får du dette, kan gevinsten din bli høynet opptil fem ganger. Adelia selv er scatter-symbolet i spillet, og fem av henne vil utløse bonusfunksjonen og gi deg opptil 30 gratisspinn. Det er mulig å vinne helt opptil 50 000 mynter. Spillet RTP er hele 96,5 %.

Fordeler

Adelia The Fortune Wielder er et spill som har flere gode funksjoner, og kan gi deg bra med gevinster. Med en RTP på hele 96,5 % er det gode vinnermuligheter, der du kan vinne opptil 50 000 mynter på ett spinn. Grafikken i spillet er svært godt satt sammen – vi befinner oss i et vakkert landskap med flotte detaljer fra middelalderen, der fantastiske animasjoner lager en egen atmosfære i spillet. Designet er oversiktlig og ryddig, men samtidig spekket med action. Spilleautomaten er tilrettelagt for spill på pc, mobil og nettbrett, og fungerer like bra på samtlige enheter.

Ulemper

Adelia The Fortune Wielder inneholder flere gode funksjoner, men det kan være en fordel å prøve spillet i gratisversjon før du spiller for egne penger. Dette er en fin måte å bli litt kjent med spillet og de ulike funksjonene uten å tape penger. Det er flere bonusfunksjoner i spillet, men det hadde også vært morsomt med et eget bonusspill. Adelia The Fortune Wielder har ingen progressiv jackpot, selv om det er mulig å vinne gode gevinster helt opptil 50 000 mynter. Ikke spill for mer enn du har råd til å tape, selv om dette er et spennende, underholdende og utseendemessig vakkert spill.

Oppsummering

Adelia The Fortune Wielder er et spill fra produsenten Foxium. Grafikken i spillet er vakkert laget, og på en eventyraktig måte blir vi tatt med ut i en flott natur i en middelalder-setting. De ulike symbolene som spinnes frem på spillets hjul er både tall og bokstaver med middelalderpreg, men også ulike hjelpemidler som hovedpersonen i spillet bruker for å finne frem til gjemte skatter. Det er godt med funksjoner på denne spilleautomaten, og gode vinnermuligheter med gevinster opptil 50 000 mynter. Spillets RTP er 96,5 %. The Fortune Wielder er tilpasset pc, mobil og nettbrett, og fungerer like godt på alle enheter. Er du klar for action?